::Visit Via Us:: Frequently Asked Question
VVU Online Services Pvt Ltd.

Search comes to end now.
Welcome to Visit via Us, We are here to serve you better than anyone else.
cog1
  India's No.1 Summer and Winter Vaccation Iteration
                               Dalhousie | Dharmshala | Manali | Shimla

  customercare@visitviaus.com   8091270777- 1892262377
   A best One Stop Shop to visit Himachal      chat Now


Chat Application

Menu

Frequently asked Question



Ques1: Do I need to register to use VVU?
Ans: Yes, This is require that customers to go through a registration process so, we can provide better facilities in future.

Ques2: Does booking online cost me more?
Ans: Not at all! The price of the bus ticket is the same as you would get from the bus operator too. The price of hotel voucher is the same or sometimes discounted depending on the season/time.

Ques3: Is it mandatory to take a printout of the ticket?
Ans: It depends on the cab operator you have booked your ticket. The SMS that is sent to your mobile can be produced at the time of boarding and you will be allowed to travel.

Ques4: I have lost my ticket. What should I do now?
Ans: A copy of the ticket would have been sent to you by e-mail when you booked it. Please take a printout of that mail and produce it at the time of boarding. If you have not received the ticket e-mail, please call any of our call centers and our executive will re-send you a copy by mail.

Ques5: I have placed a request. How much time will it take to hear from you now?
Ans: We will call you basis the requests queue and date of journey. At times we are inundated with requests and this may cause a delay in the time we may take to get back to you. If you face such a delay, it’s best to call us up and check on the status of your request.

Ques6: Does the owner of the credit card with which the ticket is purchased need to be one of the passengers?
Ans: Not at all! A passenger can use any card to pay for the ticket, not necessarily their own. However, please note that the passenger in whose name the ticket is booked should carry a proof of his identity (along with the ticket) at the time of boarding the bus.

Ques7: What payment options do you have?
Ans: The different payment options are
        Credit card
        Debit card
        Internet banking (Internet enabled online bank account)

Ques8: Is it safe to use my credit card on this site?
Ans: Transactions on VVU are very safe. We employ the best-in-class security and the transactions done are secure. Apart from being certified by PayTm, VVU uses Secure Socket Layers (SSL) data encryption. Using SSL ensures that the information exchanged with us is never transmitted unencrypted, thus protecting the information from being viewed by unauthorized individuals.

Ques9: How will I get a refund of the cancelled ticket ?
Ans: The refund amount can be transferred only to your bank account with in 6-15 days. Please provide the following bank details to our call center executive while canceling the ticket: Account holder’s name Bank A/C number Bank Name Branch Name IFSC code